1 paket fırın makarna (8 dakika haşlanmış)
1 su bardağı Tahsildaroğlu Tam Yağlı Beyaz Peynir (ufalanmış)
1 su bardağı Tahsildaroğlu Taze Kaşar Peyniri (rendelenmiş)
2 yemek kaşığı Tahsildaroğlu Tereyağı
2 yemek kaşığı sıvı yağ
4,5 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
Muskat rendesi
Yarım demet maydanoz (incecik doğranmış)
Tuz, karabiber
Üzeri için:
1 su bardağı Tahsildaroğlu Taze Kaşar Peyniri (rendelenmiş)
Beşamel sosunu hazırlamak için tereyağını ve sıvıyağı bir tencereye ekleyin. Unu ekleyerek kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Kaynayıp kıvam almaya başladığında karabiberi ve muskat rendesini ekleyin. En son 1 su bardağı rendelenmiş Tahsildaroğlu Taze Kaşar Peynirini ekleyin ve karıştırın. Sosu geniş bir kaba alın.
Makarnaları kaynayan tuzlu suda 8 dakika haşlayın. Beşamel sos ile iyice karıştırın. Fırın tepsisine bir kat soslu makarna, üzerine 1 su bardağı Tahsildaroğlu Tam Yağlı Beyaz Peyniri (ufalanmış), 1/2 su bardağı Tahsildaroğlu Taze Kaşar Peyniri ve maydanoz ekleyin. Bir kat daha makarna koyup, en üste kalan rendelenmiş kaşar peyniri ekleyerek 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Dilimleyerek sıcak servis edin.