Tam Yağlı Beyaz Peynir

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi… Tahsildaroğlu Tam Yağlı Beyaz Peynir salamura edilmiş, orta yoğunlukta, tuzlu, nemli, parlak beyaz renkli ve kalıplar halinde üretilir. İnek sütünden üretilmekte olup, kahvaltı tüketiminin yanı sıra makarnalarda, hamur işlerinde, salatalarda keyifle tüketilmektedir.

GRAMAJLAR

400 g. / 500 g.
500 g.
800 g.
17 Kg.
17 Kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 891 / 197
Yağ (g) 16
Doymuş Yağ (g) 5
Karbonhidrat (g) 4,5
Şekerler (g) 4,5
Protein (g) 13
Tuz (g) 2,1

ÜRÜNLER