Eski Kaşar Peyniri

Tahsildaroğlu Eski Kaşar peyniri %100 inek sütünden üretilmektedir ve üretim tarihinden itibaren en az 180 gün olgunlaştırılmıştır. Damak tadına düşkün olanların vazgeçilmezi Tahsildaroğlu Eski Kaşar Peyniri ağırlıklı olarak kahvaltılarda,  yemeklerde, çorbalarda, salatalarda, hamur işlerinde ve atıştırmalık olarak da tüketilebilir.

GRAMAJLAR

200 g.
350 g.
Tartılır

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 1475 / 355
Yağ (g) 26
Doymuş Yağ (g) 7,3
Karbonhidrat (g) 2
Şekerler (g) 1
Protein (g) 28
Tuz (g) 1,55

ÜRÜNLER