https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/

Eski Kaşar Peyniri (Koyun - Keçi - İnek Sütlü)

Tahsildaroğlu Eski Kaşar Peyniri koyun, keçi ve inek sütlerinin karışımından üretilmektedir. Üretim tarihinden itibaren en az 180 gün olgunlaştırılmıştır. Damak tadına düşkün olanların vazgeçilmezi Tahsildaroğlu Eski Kaşar peynir tabaklarında ve kahvaltılarda tüketilebilir. 

https://www.tahsildaroglu.com.tr/files/peynirler/Eski%20Ka%C5%9Far%20Peyniri/Trakya%20Eski%20Ka%C5%9Far/
https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/

GRAMAJLAR

https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/
https://www.tahsildaroglu.com.tr/files/peynirler/Eski%20Ka%C5%9Far%20Peyniri/Trakya%20Eski%20Ka%C5%9Far/ 200 g.
https://www.tahsildaroglu.com.tr/files/peynirler/Eski%20Ka%C5%9Far%20Peyniri/Trakya%20Eski%20Ka%C5%9Far/ 350 g.
https://www.tahsildaroglu.com.tr/files/peynirler/Eski%20Ka%C5%9Far%20Peyniri/Ke%C3%A7i%20Eski%20Ka%C5%9Far/ 350 g.
https://www.tahsildaroglu.com.tr/files/peynirler/Eski%20Ka%C5%9Far%20Peyniri/Trakya%20Eski%20Ka%C5%9Far/ Tartılır
https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/

SAKLAMA KOŞULLARI

https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/
https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/

2-4 derecede saklayınız

https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/

Ambalajında saklayınız

https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 1385 / 333
Yağ (g) 26,6
Doymuş Yağ (g) 16,6
Karbonhidrat (g) 2
Şekerler (g) 1,5
Protein (g) 23,3
Tuz (g) 1,8
https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/

ÜRÜNLER

https://www.tahsildaroglu.com.tr/images/