PEYNİRLİ PATLICAN SARMA

- 2 tane patlıcan
- 75 g. Tahsildaroğlu Lor Peyniri
- 75 g. Tahsildaroğlu Tulum Peyniri
- 1 diş sarımsak
- Kırmızı kapya biber
- Tuz, Karabiber, Nane, Maydanoz
- Zeytinyağı

Patlıcanları yıkayıp sap kısımlarını kesin. Uzunlamasına ince ince dilimleyip tuzlu ve limonlu suda bekletin. Patlıcanları sudan çıkarıp iyice kurulayın. Tavayı hafifçe yağlayın ve patlıcanları ızgara olacak şekilde pişirin. Bir kasede Tahsildaroğlu tulum ve lor peynirleri, ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, karabiber ve naneyi ezerek karıştırın. Patlıcanlara peynirli harçtan ve doğranmış kapya biberleri paylaştırıp rulo şeklinde sarın. Maydanoz yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.